Strojevi & roboti za mlađe

Mehanizmi i strojevi

Mehanizmi i strojevi - prvi i najdraži tečaj

Važan je za apsolutno svakog na svijetu jer podučava znanstvenom proučavanju svijeta i donošenju zaključaka na osnovu svojih opažanja. Tijekom eksperimentiranja i proučavanja rada strojeva razvija se i kritičko razmišljanje neophodno kako bi bili sposobni donositi nove zaključke.

Edukaciju provodimo uz pomoć cijelog niza eksperimenata na strojevima različite složenosti. Djeca te strojeve grade i testiraju kako bi otkrili neku mehaničku prednost ili prepoznali zanimljive pojave u prirodi. Izgradnja funkcionalnog modela i isprobavanje njegove funkcije predstavlja veliko zadovoljstvo. Proučavanje i zaključivanje koje vodi do poboljšanja funkcije stroja dovodi do oduševljenja i vrijednog iskustva.

Ukupno tijekom edukacije gradimo preko 40 različitih strojeva na kojima izvodimo različite pokuse.

Ako vas zanima robotika, kao početnika, ovo je najbolji uvod u svijet (manje pametnih) strojeva. No strojevi moraju raditi bez obzira imaju li senzore i pokreće li ih vjetar, ruka ili motor. Oni služe umnožavanju ljudskog truda u nekom poslu.

Iskusni programeri i robotičari kojima nedostaje inspiracija u izgradnji robota u ovom tečaju će pronaći nepresušni izvor zanimljivih i korisnih mehanizama i strojeva.


Zapratite nas...

Gdje se nalazimo

Prijava